HP-LAB_Varioklav_GreenLine_RGB_Screen

VARIOKLAV ® GREEN LINE

parni sterilizator, najsavremenije autoklave osetljive na dodir

Green line cadicap

VARIOKLAV ® Green Line

– VARIOKLAV Green Line kombinuje najmoderniju tehnologiju sa dokazanom i pouzdanom tehnologijom sterilizacije.
– Kao naslednik naše Classic Line, sadrži brojne nove, funkcionalne detalje o proizvodu, kao i sve tehničke prednosti kojima su naše HP autoklave već decenijama ubedljivi u praktičnoj laboratorijskoj upotrebi širom Nemačke,Evrope i Sveta.
Sve prednosti i karakteristike naših moćnih Green Line autoklava:
– Naše autoklave su napravljene od najkvalitetnijih materijala i proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta.
– Stege posebno niskog habanja garantuju dug vek trajanja svih uređaja VARIOKLAV.
– Laboratorijski sterilizatori VARIOKLAV nude najveću korisnu količinu na najmanjem otisku u kombinaciji sa posebno malom ukupnom visinom.
– Autoklave VARIOKLAV su stoga pogodni za sve veličine laboratorija.
– Sve naše laboratorijske autoklave nemaju priključke na licu mesta (osim električne energije), tako da se uređaji mogu fleksibilno postaviti i brzo pustiti u rad.
– Zaštitni znak naših parnih sterilizatora je moderan dizajn:
– Samostalne autoklave rade sa spoljnim sistemom grejanja, tako da se korisni prostor posebno lako čisti i nudi dovoljno prostora za glomaznu sterilnu robu.
– Nudimo brojne mogućnosti modula za autoklave Blue Line i Green Line, tako da svoj autoklav možete individualno opremiti prema svojim zahtevima, na primer modulima za brzo hlađenje, kondenzatorima izduvne pare i sistemima za filtraciju izduvnog vazduha.
– Snimanje podataka o sterilizaciji je potpuno digitalno putem vašeg Green Line autoklava i Segosoft ® interfejsa.

Cadicap green line

– Kao deo osiguranja kvaliteta, podaci se mogu lako čitati pomoću USB memorije.
Najviši sigurnosni standardi za efikasno i profesionalno autoklaviranje
– Pri sterilizaciji parnim autoklavom koriste se visoki pritisak i visoke temperature.
– Stoga je sigurnost vašeg laboratorijskog osoblja naš glavni prioritet pri razvoju naših parnih sterilizatora.
– Sva armatura u našim autoklavima Green Line smeštena je u oblogu od nerđajućeg čelika, koja je takođe opremljena poklopnom pločom od toplotno izolacione plastike.
– Na taj način se rizik od opekotina vrućih komponenata efikasno minimizira.
– Green Line autoklave imaju robusnu centralnu bravu sa šest masivnih poluga za zaključavanje, tako da se autoklavi ne mogu otvoriti dok su pod pritiskom.
– Poklopac autoklava GreenLine može se otvoriti bočno tako da ne postoji rizik od opekotina od dižuće pare kada se otvori.
– Samostalne autoklave Green Line greju se spolja. TUV-testirana zaštita od pregrevanja sprečava moguće preopterećenje grejanja.

Green Line

Inovativne prednosti proizvoda VARIOKLAV ® Green Line
– Naši moćni Green Line parni sterilizatori dostupni su kao podne ili stone jedinice, a oba modela impresioniraju svojim dizajnom koji posebno štedi prostor.
– Posuda pod pritiskom u autoklavu Green Line napravljena je od elektropoliranog nerđajućeg čelika i može da podnese čak i najagresivnije medije.
– Dajemo petogodišnju garanciju na posude pod pritiskom VARIOKLAV ®.
– Kao i sve komponente, grejni elementi naših GreenLine autoklava mogu se lako zameniti.
– Dajemo trogodišnju garanciju za grejne elemente u našim parnim sterilizatorima.
– Green Line autoklavi usmereni su na održivost i najmanju moguću potrošnju resursa, kako u proizvodnji tako i u upotrebi.
– Ovo ne samo da štedi troškove vode i električne energije tokom upotrebe, već zahvaljujući posebno visokokvalitetnim materijalima garantujete da ćete biti dobro opremljeni u godinama koje dolaze.
– Dugotrajnost naših parnih sterilizatora je zaštitni znak HP Labortechnik već dugi niz godina.
– Naše laboratorijske autoklave rade sa suspenzijom kardanske brave tako da zaptivka ostaje potpuno nenapeta tokom autoklaviranja.
– Zbog toga vam možemo obećati izuzetno dug vek trajanja upotrebljenih zaptivki.
– Poput naših Blue Line uređaja, Green Line autoklave se takođe mogu proširiti sistemom za filtraciju izduvnog vazduha.
– To omogućava da se izduvni vazduh posebno usmeri kroz sistem filtera, dok se sav kondenzat koji se pojavi vraća u sistem za sterilizaciju kako bi se autoklavirao zajedno sa unutrašnjim sistemom filtera.
– Sa ovom opcijom modula, naši parni sterilizatori su idealni za sigurnu sterilizaciju zagađenih, visoko zaraznih ili patogenih materijala i medija bez emisija.
Parni sterilizatori sa dodirnim ekranom za profesionalnu autoklavizaciju sa programima sterilizacije
– Naročito popularna karakteristika naših laboratorijskih autoklava Green Line je veliki ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije.
– Ovo pokazuje vrednosti podešavanja trenutnog procesa sterilizacije i omogućava podešavanje tajmera za unapred programibilne pokrete.
– Tokom autoklaviranja, ekran osetljiv na dodir prikazuje redosled pojedinačnih koraka procesa i automatski se prebacuje u režim pripravnosti kada se ne koristi.
– Korisnički interfejs na osnovu menija može se podesiti na nemački, engleski, španski, francuski i švedski.

Cadicap Aleksinac

– Fleksibilna kontrola naših Green Line autoklava omogućava vam da u kratkom roku izvršite preciznu i ekonomičnu autoklaviranje: pomoću prikladnog ekrana osetljivog na dodir, programi za sterilizaciju mogu se konfigurisati, zaključati ili završiti sa samo nekoliko klikova.
– Automatska kontrola procesa Green Line autoklava štedi dragoceno vreme koje vaši zaposleni mogu da iskoriste za zahtevniji laboratorijski rad u budućnosti.
– Na primer, čitav postupak odzračivanja nadgleda se temperatura, dok kontrola zadate temperature osigurava zagarantovano dobre rezultate sterilizacije.
– Autoklave VARIOKLAV® Green Line je takođe idealno opremljen za postupke sterilizacije kontrolisane temperaturom medija, na primer za sterilizaciju tečnosti.
– Procena temperature radi pomoću trožične tehnologije za apsolutno precizne rezultate merenja.
Cadicap Aleksinac

Cadicap Aleksinac

Dostupan je standardni USB interfejs za snimanje i čitanje podataka o sterilizaciji
– Stoga su autoklavi Green Line idealno pogodni za neprimetno dokumentovanje i potvrđivanje procesa sterilizacije kao deo osiguranja kvaliteta.
Filtracija izduvnog vazduha

O NAMA Cadicap

– Radi sigurne sterilizacije zagađenih, visoko zaraznih ili patogenih materijala i medija, bez emisija, izduvni vazduh se može propustiti kroz sistem filtera.
– Sav kondenzat koji se akumulira vraća se nazad u sterilizator.
– Kondenzator i sistem filtera su takođe autoklavirani.