MISIJA / TRAJANJE

Misija Kinematica AG – Vaše rešenje
– Kinematica AG je vodeća kompanija vezano za raspršivanje i homogenizaciju labaratorijske prerade i proizvodnjih postrojenja.
– Sa kupcima sarađuju na dizajniranju, razvoju i proizvodnji prilagođenih rešenja za farmaceutsku, kozmetičku, hemijsku, prehrambenu industriju kao i u nauci i istraživanju.
– Globalni obim poslovanja uključuje firme u Severnoj Americi (Njujork) Evropi (Frajburg) i Aziji (Hong Kong) pored dugoročnih uspostavljenih partnerstava u Rusiji, Indiji i Japanu.
– Sedište kompanije i proizvodni pogon u Luzern-u (Švajcarska) su mesto gde se koristi široka ekspertiza za hiljade aplikacija da bi dizajnirali, razvili i ponudili najbolje rešenje koje odgovara zahtevu kupaca aplikacije ili procesa.
– Usredsređivanje na najzahtevnije zahteve je svakodnevni izazov koji tim za istraživanje i razvoj Kinematica AG preduzima kako bi stvorio dodatnu vrednost za naše kupce
– 23 GODINE
dugoročna saradnja sa prestižnim organizacijama iz celog sveta, kao što je ETH iz Ciriha, predstavlja više od 20 godina kontinuiranih inovacija i niz rešenja koja čekaju patent koji njihovim kupcima nude jedinstven predlog.
– OD 60 ZAPOSLENIH
vitka organizaciona struktura omogućava kompaniji da bude okretna i da brzo reaguje na potrebe kupaca.
– 95% POVEĆANA PROIZVODNOST
– njihova rešenja su osmišljena da drastično poboljšaju produktivnost kupaca.
– 75 BROJ ZEMALJA
koje su postigle njihove operativne kompanije i mreža kvalifikovanih partnera: istinski globalni trag koji će bolje služiti kupcima, ma gde bili.
– 100% ZADOVOLJSTVO KUPACA
– Savršena homogenizacija za svaku industriju
– Pristup koji je orijentisan kupcima, vodi ceo Kinematica AG tim profesionalaca, težnja za stopostotno zadovoljnim klijentima njihov je beskompromisni cilj.