LABORATORIJSKA LINIJA 

– Linija Kinematica LPP uglavnom je dizajnirana za laboratorijsku upotrebu na tabli i lako se može prilagoditi jednostavnim ručnim rešenjima koja su u stanju da obrade nekoliko mililitara do mnogo većeg kapaciteta serijskih homogenizatora koji ciljaju sisteme pilotskih postrojenja i industrijsku masovnu proizvodnju do 10 000 litara.
– Takav asortiman proizvoda deo je naše ponude za PPP.
– Pored legendarne marke POLYTRON® koja obuhvata liniju Homogenizatora Rotor / Stator tehnologije, KINEMATICA AG nudi i moćna rešenja za mešanje i suvo glodanje pod brendom POLYMIKS®, pored tehnologije zasnovane na sečivima za smanjenje materijala za rezanje (MICROTRON® porodica) i vrlo prilagodljivi reaktori pod brendom REACTRON®.
POLYTRON®
IMMERSION DISPERSERS
– Oprema serijske proizvodnje za raspršivanje i homogenizacija u laboratorijama, pilotskim postrojenjima i proizvodnji.
BIOTRONA®
HIGHLY TURBULENT DYNAMIC IMMERSION MIXERS
– Sistemi za mešanje / mešanje visokih performansi za tečnostima od srednje do visoke viskoznosti i visok sadržaj čvrstog materijala.
MEGATRON®
IN-LINE DISPERSERI
– Oprema za raspršivanje i homogenizaciju u više faza za kontinuiranu i / ili recirkulacijsku obradu u proizvodnim ili pilot postrojenjima.
REACTRON ®
MULTI-PURPOSE HIGHLY SCALABLE REACTORS
– Prilagođeni reaktorski sistemi “ključ u ruke” za istraživanje, razvoj, testiranje formulacije i procenu pre proizvodnje.
POLYMIKS®
MULTI-PURPOSE STIRRING AND MILLING SYSTEMS
– Raspon opreme za pripremu uzoraka za mešanje, raspršivanje i isparavanje sa vlažnim / suvim visokim performansama.
 Naša rešenja za laboratorije: