HP LABORTECHNIK
Parni sterilizatori

HP LABORATORIJSKA TEHNOLOGIJA

– Autoklav koji ne obavlja funkciju koju bi trebalo može brzo postati glavni problem u laboratorijama, ordinacijama i klinikama.
– Tako da celi tokovi posla mogu zastati zbog nedostatka sterilnih instrumenata ili se akumulirati veće količine laboratorijskog otpada bez efektivne deaktivacije opasne materije jednostavno ne mogu da se odlažu.
– U ovakvim slučajevima, pouzdan i kvalifikovan partner uz vas je presudan za uspeh vaše laboratorijske operacije.
–  Zbog toga vam nudimo našu kvalifikovanu fabričku korisničku uslugu za svaki parni sterilizator HP Labortechnik VARIOKLAV, koji Vas garantovano neće izneveriti kada Vam je usluga neophodna.
– Usluga održavanja vaših parnih sterilizatora VARIOKLAV ® bez vremenskog ograničenja : puštanje u rad, održavanje i popravka
– Toliko smo uvereni u kvalitet naših autoklava da smo srećni što vam nudimo HP-ovu fabričku korisničku uslugu za ceo životni ciklus vaših parnih sterilizatora VARIOKLAV.
– Od ugradnje autoklava, preko održavanja i servisiranja, do isporuke i ugradnje rezervnih delova u dokazanom HP kvalitetu – pratimo vas i uvek smo na raspolaganju za brze popravke, čak i u hitnim slučajevima.
– Originalni rezervni delovi VARIOKLAV dostupni su uz HP Labortechnik uređaje
Blue Line, Green Line i Orange Line
Sve prednosti naše HP-ove fabričke usluge za kupce autoklava i parnih sterilizatora ukratko:
– Profesionalne bezbednosne provere, održavanje, pregledi, popravke i remonti od strane obučenih stručnjaka za VARIOKLAV® parne sterilizatore iz HP Labortechnik.
– Standardizovani paketi usluga ili pojedinačna rešenja, prilagođena vašim VARIOKLAV® uređajima i vašim poslovnim potrebama.
– Originalni rezervni delovi VARIOKLAV® proizvedeni isključivo u Nemačkoj za maksimalne performanse i maksimalan vek trajanja Vaših autoklava.
– Transparentna dokumentacija pruženih usluga i korišćenih rezervnih delova.
– Opcionalno produžena garancija
– Holističko održavanje komfora za nošenje delova kao što su zaptivke na vratima, sigurnosne nalepnice, zaptivne zaptivke, sigurnosne membrane, povratna polja, mali delovi, umetci za filtere, zaptivni kompleti i naočare za vid sa zaptivkama.
– Za nas je jedno sigurno: korisnička usluga u medicinskoj i laboratorijskoj tehnologiji ne završava se kupovinom proizvoda.
– Biće nam drago da vam pružimo direktnu podršku prilikom puštanja u rad vaših parnih sterilizatora, tako da u vrlo kratkom roku možete u potpunosti da iskoristite sve prednosti naše laboratorijske opreme.
– Praktično: Naši iskusni servisni tehničari će vas uputiti kako da upravljate autoklavom.
– Transparentno: Čak i uz našu uslugu puštanja u rad autoklava, radimo sa detaljnim dnevnikom usluga koji posebno beleži sve korake rada.
HP-ova služba za održavanje laboratorijske tehnologije
– Sa oko 40 godina iskustva u oblasti laboratorijske tehnologije, znamo da ne postoji čarobna formula za operativnu sigurnost.
– Zbog toga je naša HP usluga održavanja prilagođena upravo vašim potrebama.
– Na ovaj način ostajete fleksibilni u svakodnevnom laboratorijskom radu i vaši autoklavi su sigurni.
– Sigurnosnu proveru paketa usluga, održavanje komfora i potpuno održavanje prilagođavamo pojedinačno Vašim potrebama i Vašoj laboratorijskoj opremi.
– Sve izvršene provere i popravke uredno dokumentuju naši serviseri.
– Izaberite između različitih usluga održavanja, kao što su inspekcija sa upoređivanjem cilja / stvarnosti, čišćenje korisnog prostora, rano otkrivanje grešaka, inspekcija DGUV 3 i još mnogo toga.
Uređaji za sterilizaciju Cadicap